بعد تعرض أولادها لحملة «تنمر».. رد صادم من دعاء فاروق على متابعيها
بعد تعرض أولادها لحملة «تنمر».. رد صادم من دعاء فاروق على متابعيها
كتب: مدحت سالم
نشرت الإعلامية " دعاء فاروق " عبر حسابها الشخصى على موقع الصور والفيديوهات الشهير "إنستجرام" صورة برفقة أولادها تسببت لها في هجوما من قبل المتابعين .
وجاءت الصورة متضمنة وهى ترتدى بنطلون مقطع ولا ترتدى الحجاب وتنمر البعض على شكل أولادها وأنهم لا يشبهونها.
وكتبت دعاء فاروق معدلة تعليقها على الصورة لـ متابعيها « من فضلكم بمنتهى الأدب والأخلاق اللي في الدنيا.. ممنوع منعا باتا التعليق على لبس أي حد من ولادي ولا شكلهم ولا حلوين ولا وحشين ولا شبهي ولا مش شبهي».
وأضافت "إذا هتدعولهم ربنا يكرمكم ويبارك لكم في أولادكم ولكم بالمثل إنما كل حد يدخل ينظر علي ولادى وعلي لبسهم ده مش مقبوووول ... انا حرة احط صور ولادى علي صفحتي للذكري ولتسجيل اللحظة انما مش من حق مخلوق يدخل يناقشني في شكلهم او لبسهم وبعد إذن حضراتكم اللي كاتبه أو كاتب تعليق من هذا القبيل يدخل يمسحه بهدوء لان اي تعليق من هذا القبيل هعمل بلوك فورا ولكم مطلق الحرية انكم تعملوا انفولو للأكونت بتاعي".
وتابعت " محدش بيستحمل علي عياله الهفوه .. وانا مش بستحمل ... ربوا عيالكم انتو بالطريقة اللي تحبوها ومالكوش دعوة بعيال حد تاني حتي لو عيال أختك ... شكررررررا".
وفى النهاية كتبت: "مرة تانية بشكر كل اللي بيقول كلمة محترمة واللي بيعلق تعليق لطيف واللي بيحافظ على مشاعر الغير".
[embed]https://www.instagram.com/p/B6iKwanpsPK/[/embed]